Werkt uw telefoon niet meer zoals vanouds? Vallen er functies uit, zoals camera, wifi verbinding, geluid? Is het de ene keer wel en de andere keer weer niet? Kijkt u dan eens goed naar het glas op uw telefoon. Zit er ergens misschien een ster, een barst of een scheur in het scherm? Dan is de kans groot dat uw telefoon schade heeft opgelopen door vocht, wat heel langzaam uw telefoon binnensluipt via die scheur. En vocht veroorzaakt roest op de inwendige onderdelen van uw telefoon. Daarom kunnen die onderdelen een voor een uit gaan vallen. Als dit inderdaad het geval is, dan is het aan te raden zo snel mogelijk een nieuw scherm op uw telefoon te laten plaatsen, voordat de schade nog groter wordt.

Vocht – of waterschade door omgevallen drankjes

Ook bij u kan het gebeuren dat er een kop koffie over uw telefoon stroomt, of dat uw telefoon misschien zelfs wel in de toiletpot is gegleden of mee gewassen is in het wasmachine. Onze monteurs horen dit soort ongeluksverhalen bijna dagelijks.

Wat moet u doen als dit u overkomt?

  1. Staat uw telefoon aan, zet hem snel uit
  2. Staat uw telefoon uit, zet hem niet aan (ook al wilt u graag weten of hij nog functioneert!)
  3. Probeer zo veel mogelijk vocht uit uw telefoon te krijgen. Dat kan door hem zo goed mogelijk af te drogen, en hem daarna in een zak ongekookte rijst te stoppen. Leg hem op een warme plek (Niet te warm!) De rijstkorrels beginnen het vocht uit uw telefoon te zuigen.
  4. Ga zo snel mogelijk naar New Phone Repair. De monteur maakt uw telefoon open en behandelt hem met een chemische vloeistof om corrosie (= roest) tegen te gaan
  5. De monteur test welke onderdelen er al wel / nog niet beschadigd zijn.

Bent u er op tijd bij, dan is het vervangen van eventuele onderdelen beduidend goedkoper dan het kopen van een nieuwe telefoon.

New Phone Repair: gespecialiseerd in vocht- en waterschade

New Phone Repair is een vakkundig bedrijf voor telefoon reparaties. Zij werken alleen maar met gediplomeerde reparateurs en zijn gespecialiseerd in vocht- en waterschade reparaties. Zij gebruiken voor de vervanging van beschadigde onderdelen alleen maar originele onderdelen van het merk van uw telefoon.

Op vervangingsreparaties geven zij u 6 maanden garantie. Dus bij New Phone Repair kiest u voor een gegarandeerde zekere herstelling aan uw telefoon.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten