U bezit een mooie smartphone, een fijne telefoon met een mooi duidelijk scherm. Heel functioneel, maar een scherm is kwetsbaar, bij alle merken en modellen telefoons. En dat komt tot uiting als in een onbewaakt ogenblik u uw telefoon uit uw handen laat glijden, zo op een harde ondergrond. In de meeste gevallen zal dan het scherm van uw telefoon gebroken of gescheurd zijn. Dit is niet alleen heel lastig voor het kijken naar uw scherm, maar uw telefoon loopt een veel groter gevaar. Want door die barst is het heel aannemelijk dat er op den duur vocht in uw telefoon kruipt.

En vochtschade aan een telefoon betekent corrosie (=roest) en kortsluiting in het inwendige deel van uw telefoon. Een voor een kunnen telefoon functies uitvallen, van wifi tot geluid, van microfoon tot camera.

Uw telefoon scherm binnen een half uur gerepareerd

U wilt bij een schermscheuring de schade aan uw telefoon beperken, dus gaat u op zoek naar een snel, deskundig bedrijf voor schermvervanging van uw telefoon. Dan zit u bij New Phone Repair goed. Er is altijd wel een vestiging in de buurt, want New Phone Repair heeft 5 vestingen in België. Bij al die vestingen kunt u gratis parkeren tijdens het wachten op uw telefoon reparatie. Een vervangingsreparatie van b.v. een scherm duurt nooit lang, u staat vaak al binnen een half uurtje weer buiten met een voor 100% werkende telefoon. Uiteraard met behoud van al uw gegevens.

Een telefoon met vochtschade duurt langer, maar als u met uw defecte telefoon naar een van de repairshops komt, legt de monteur u nauwgezet uit wat hij met uw telefoon gaat doen, hoe lang deze reparatie van uw telefoon gaat duren en wat de onkosten van deze vochtschade reparatie aan uw telefoon zullen zijn.

Vakkundige reparaties aan uw telefoon

Een kapot scherm, een behuizing aan diggelen, een leeglopende accu, dit zijn allemaal eenvoudige reparaties aan uw telefoon. U levert uw telefoon in bij een van de monteurs, u drinkt in de wachtkamer een gratis kop koffie, en voor u het weet staat de monteur weer voor uw neus met een snelwerkende, vakkundig gerepareerde telefoon. Omdat alle beschadigde onderdelen vervangen worden door originele merkonderdelen, geeft new Phone Repair op iedere vervangingsreparatie 6 maanden garantie.

Dat is dus kiezen voor een stuk zekerheid!

 

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten