Uw telefoonscherm herstellen.

Het kan iedereen overkomen en het is super vervelend, maar uw telefoon kan ooit eens defect raken en dan zult u toch moeten uitkijken naar een zaak waar men uw telefoon deskundig en snel kan herstellen.

Een van de meest voorkomende defecten is een gebroken telefoonscherm, en daar wilt u snel vanaf, het kijkt moeilijk, het is gevaarlijk in verband met de splinters, maar het is ook slecht voor uw totale telefoon, want er kan vocht insluipen.telefoon scherm herstellen

Door dit  vocht kan er in uw toestel corrosie ontstaan, en die corrosie kan uiteindelijk alle onderdelen aantasten. In dit geval wilt u een snel herstel van uw telefoonscherm.

Een snel herstel, want u wilt uw telefoon niet voor langere tijd missen. In deze snelle moderne tijd is het onhandig als je geen telefoon op zak hebt.

Ook misschien vanwege uw werk, kunt u uw telefoon niet lang missen. Maar dat hoeft ook niet. New Phone Repair heeft zaken in Antwerpen, Gent en Leuven waar u dagelijks langs kunt gaan om uw kapotte telefoonscherm te laten herstellen.

Alleen gediplomeerde monteurs herstellen uw telefoonscherm.

U wilt niet alleen een snel herstel, maar ook een deskundig herstel. U wilt graag dat uw telefoon weer functioneert, zoals voorheen. Ook voor een deskundig herstel bent u bij New Phone Repair op het goede adres. Wij werken alleen maar met goed opgeleid personeel, ook de nieuwste bijscholingen volgen zij.

Immers, er komen steeds weer nieuwere modellen uit, en ook die kunnen af en toe defect raken!
Maar onze monteurs werken ook met originele onderdelen voor het herstellen van uw telefoonscherm, die onderdelen hebben  wij constant op voorraad.

Omdat wij met originele onderdelen repareren, durven wij ook garantie op al onze scherm herstellingen te geven.

De prijs van het herstellen van uw telefoonscherm wordt tevoren met u besproken.

Soms is het niet meteen duidelijk wat er aan uw telefoon mankeert. Er kan vocht-  of waterschade zijn geweest door schermbreuk  en de nadelige gevolgen zijn niet altijd meteen duidelijk. Pas na een paar dagen merkt u dat uw telefoon niet meer functioneert als voorheen.

Ook kunnen er fouten optreden in de software van uw telefoon, uw telefoon wordt trager. Maar natuurlijk kunt u uw telefoon ook gewoon hebben laten vallen, waardoor er een scheur in het glas is gekomen.

Als u met uw telefoon langskomt, bekijkt een van onze monteurs het defect, en maakt een berekening van de kosten om uw telefoon weer te herstellen.

Dat kan gewoon als u langskomt, u hoeft geen afspraak hiervoor te maken. Aan u uiteindelijk de beslissing of u het met deze reparatie of vervanging van onderdelen eens bent. Bij New Phone Repair heeft de klant het laatste woord!

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten