Uw telefoon doet het minder, slechte verbinding, krakerige microfoon, u weet het niet precies, maar u wilt graag uw telefoon laten repareren. U wilt graag uw vertrouwde telefoon houden. Dus gaat u op zoek naar een deskundig bedrijf, waarvan u zeker weet dat dat bedrijf uw telefoon goed , snel en deskundig zal herstellen. U vraagt dit na bij kennissen en vrienden, en al gauw valt de naam New Phone Repair, met een vestiging in Gent.

En inderdaad, als u de reviews leest op de site van New Phone Repair over hun telefoon reparaties, dan leest u uitsluitend positieve reacties op deze telefoon reparaties. New Phone Repair heeft inderdaad een goede naam in telefoon reparaties, en die naam willen ze graag hoog houden, dus doen zij er alles aan om hun klanten tevreden te houden over de reparaties die zij aan telefoons uitvoeren.

 6 maanden garantie op een telefoon reparatie

Bij New Phone Repair in Gent kunt u zonder afspraak met uw defecte telefoon langskomen. De reparateurs staan 6 dagen per week klaar om uw kapotte telefoon te onderzoeken, te testen, de schade vast te stellen en met u te bespreken hoe zij uw telefoon gaan repareren.

Zij vertellen u tevoren wat de duur van de telefoon reparatie zal zijn, maar ook wat de onkosten aan uw telefoon worden. Zo is het duidelijk voor 2 partijen en staat u niet voor onaangename verrassingen na de telefoon reparatie.

New Phone Repair in Gent staat voor transparantie!

Als de reparatie van uw telefoon een vervanging van een onderdeel betreft, duurt deze telefoon reparatie slechts een half uurtje, daar kunt u rustig in de wachtkamer van New Phone Repair op wachten. Vervangingsreparaties worden altijd gedaan met originele telefoon onderdelen, die onderdelen heeft het repairbedrijf in Gent op voorraad liggen.

Dat is voor beide partijen fijn, u hoeft slechts korte tijd op uw telefoon reparatie te wachten, en de monteur kan meteen aan de reparatie van uw telefoon beginnen. Geen verspilde tijd bij New Phone Repair. Omdat de reparatie aan uw telefoon gedaan wordt met originele merkonderdelen, geeft New Phone Repair u 6 maanden garantie op iedere telefoon reparatie.

 

Een telefoon reparatie door deskundige reparateurs.

 

Bij New Phone Repair in Gent worden alleen monteurs aangenomen die goed geschoold zijn in het uitvoeren van telefoon reparaties. Zij hebben ervaring in het repareren van diverse soorten telefoons, van de nieuwste, maar ook van de wat oudere modellen. Het maakt hen niet uit, zij doen hun werk met plezier. Zij voeren de telefoon reparaties uit met het modernste gereedschap, waardoor u verzekerd bent van een onbeschadigde behuizing en waardoor uw gegevens altijd voor 100% intact blijven.

 

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten