Heeft u uw telefoon uit uw tas laten vallen, en is uw touchscreen beschadigd? Misschien zelfs wel in 100 stukjes? Gevaarlijk, glassplinters, maar ook een groot risico op vochtschade, door zo’n barst of scheur. Het vervangen van het beeldscherm op uw telefoon is een snelle eenvoudige vervangingsreparatie. De reparatieduur aan uw telefoon duurt maar een half uur en u kunt op zo’n reparatie gewoon in de wachtkamer van de reparatieshop wachten.

Althans als u besloten hebt om naar New Phone Repair in Antwerpen te gaan. Daar werkt men onder het motto: “klaar terwijl u wacht!” En terwijl u in de wachtkamer wacht, kunt u gebruik maken van een lekkere kop koffie ( gratis ) en gebruik maken van onze wifi ( gratis )

Een telefoon reparatie; door gediplomeerde monteurs!

Bij New Phone Repair in Atwerpen worden alleen gediplomeerde reparateurs aangenomen, die reparateurs worden ook regelmatig bijgeschoold in de reparatie van de laatst uitgekomen modellen telefoons. De schermen worden steeds groter, de reparaties aan schermen komen steeds meer voor. Het merendeel van alle telefoon reparaties betreft ook schermvervangingen, want het scherm is en blijft een kwetsbaar onderdeel van een telefoon.

Toch is dit een van de snelste reparaties die men bij New Phone Repair uitvoert. Het betreft meestal een totale vervanging van het oude scherm in een origineel nieuw scherm, van het merk van uw eigen telefoon. De tijd die hier voor staat is slechts een klein halfuurtje. U kunt gewoon op deze telefoonreparatie wachten.

Reparaties aan uw telefoon; alleen met originele onderdelen

De onderdelen voor een reparatie aan uw telefoon liggen bij de repairshop van New Phone Repair in Antwerpen op voorraad, van allerlei soorten schermen, tot behuizingen en batterijen. Dat scheelt in reparatietijd, want het onderdeel hoeft bij een reparatie niet eerst besteld te worden, de monteur kan meteen met uw telefoon aan de slag. Uiteraard wordt er eerst aan u gevraagd of u akkoord gaat met de reparatieprijs.

U heeft dus altijd het laatste woord en staat nooit voor vervelende verrassingen na uw telefoonreparatie. Het is voor alle 2 de partijen duidelijk wat er verwacht kan worden bij een telefoonreparatie.

New Phone Repair staat voor transparantie.

 

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten