Is er iets op uw Sony Xperia Z gevallen, en is uw beeldscherm beschadigd? Misschien zelfs wel in gruzelementen? Gevaarlijk, glassplinters, maar ook een groot risico op meerdere beschadigingen aan uw telefoon. Raadzaam is na een schermscheuring snel uw glas te laten vervangen, want door kortsluiting ( veroorzaakt door het vocht in uw Sony Xperia Z  ) kunnen meerdere onderdelen schade oplopen. Het vervangen van het beeldscherm op uw telefoon is een simpele vervangingsreparatie. U kunt op zo’n reparatie gewoon wachten.

Althans als u naar New Phone Repair gaat. Daar werkt men onder het motto: “klaar terwijl u wacht!”. New Phone Repair is altijd ergens bij u in de buurt, want er zijn 5 repairshops in België. Bij al hun vestigingen kunt u gratis voor de deur parkeren, dat is wel handig als u op uw telefoon reparatie wilt wachten.

Een Sony Xperia Z reparatie; alleen door specialisten!

Bij New Phone Repair worden alleen gediplomeerde reparateurs aangenomen, die veel ervaring hebben in telefoon reparaties, telefoon reparaties aan alle soorten en merken telefoons, ook aan Sony Xperia Z toestellen. Iedere keer als er een nieuw model telefoon uitkomt, worden de monteurs bijgeschoold in de reparatie ervan. Toch blijkt uit de praktijk dat de meeste telefoon reparaties bestaan uit het vervangen van het beeldscherm, omdat dat beeldscherm nu eenmaal een kwetsbaar deel is van de telefoon. Iedereen laat zijn telefoon wel eens uit zijn handen schieten.

Bij New Phone Repair gebruikt men het meest moderne gereedschap voor iedere reparatie aan uw Sony Xperia Z ,daarom gaat zo’n reparatie zeer snel, maar zeker ook zeer vakkundig.

Een vervangingsreparatie met 6 maanden garantie.

Als er in uw Sony Xperia Z onderdelen vervangen moeten worden, gebruikt men bij New Phone Repair hier uitsluitend nieuwe originele onderdelen voor. Die onderdelen liggen in de repairshop op voorraad. Komt u dus met uw defecte Sony Xperia Z  in de reparatiezaak, dan kan de monteur meteen aan de slag. Hij vertelt u tevoren wat de onkosten aan uw telefoon gaan worden, dus u staat niet voor onaangename verrassingen.

Vindt u de prijs te hoog, dan kunt u altijd uw telefoon mee terug naar huis nemen. Aan u de keus. Laat u uw telefoon wel repareren, dan kunt u in de wachtkamer van de reparatiewinkel wachten, terwijl u gezellig een kop koffie nuttigt. Klantvriendelijkheid staat bij New Phone Repair hoog in het vaandel!

 

 

 

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten