U heeft een Samsung Galaxy in uw bezit, ongeacht welk model, een oudere versie of de meest moderne, maar merkt steeds vaker  dat uw Galaxy minder functioneert. Functies gaan trager, vallen uit, werken helemaal niet meer. Dit is heel frustrerend in deze moderne tijd, want u wilt natuurlijk de hele dag bereikbaar zijn en uw Galaxy kunnen gebruiken waar en wanneer u maar wilt. De conclusie is dan simpel, kom naar een van de vestingen van New Phone Repair met uw defecte Samsung Galaxy, en laat een deskundige monteur even kijken naar uw telefoon.

Is uw telefoon misschien gevallen en beschadigd daardoor, of heeft uw Samsung Galaxy misschien vocht- of waterschade opgelopen? De monteurs van New Phone Repair zijn speciaal opgeleid voor dit soort klussen en kunnen u in korte tijd vertellen wat er met uw telefoon aan de hand is.

Een Samsung Galaxy reparatie; voor een concurrerende prijs

 Bij New Phone Repair heeft men jarenlange ervaring in het repareren van de Samsung Galaxy’s, zij werken met ervaren gediplomeerde reparateurs, die constant bijgeschoold worden in het repareren van alle soorten, merken en modellen telefoons. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw Galaxy vakkundig te repareren. En met het juiste meest moderne gereedschap.

Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve hoogwaardige reparatie met 6 maanden garantie.

Wij hebben nagenoeg alle originele onderdelen voor een Samsung Galaxy reparatie in voorraad, waardoor u op de reparatie kunt wachten, en u weer binnen 30 minuten met een werkende Galaxy naar buiten kunt lopen. En voor deze reparatie betaalt u bij New Phone Repair een scherp concurrerende prijs.

Een Samsung Galaxy reparatie door deskundige monteurs.

Onze monteurs kunnen alle mankementen verhelpen, van gebroken scherm tot waterschade, van software updates tot verbindingsproblemen, zij weten overal een oplossing voor te vinden.

Uw touchscherm reageert weer op uw aanrakingen, uw batterij loopt niet meer leeg en de aan / uitknop van uw Samsung Galaxy werkt weer zoals voorheen. Wij bieden een betaalbare oplossing voor al uw problemen, zodat u weer zonder zorgen van uw Galaxy  kunt genieten..

New Phone Repair is voor u het adres  voor een snelle professionele reparatie aan uw Samsung Galaxy!

 

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten