Elke Nokia smartphone raakt ooit eens kapot. Is het omdat uw Nokia uit uw tas is gevallen op een tegelvloer, of omdat er een glas frisdrank overheen is gegaan, of is het omdat uw Nokia gewoon een ouder model is, defect raken is geen uitzondering. En alle onderdelen in een Nokia kunnen een keer verslijten. Maar daarom hoeft u nog niet meteen een nieuwe Nokia te kopen, een reparatie aan uw Nokia is vaak veel voordeliger en ook fijner voor de eigenaar. Want de persoonlijke gegevens hoeven niet overgezet te worden.

U moet natuurlijk wel uitzoeken wat het u waard is om uw Nokia nog te laten repareren i.p.v. een nieuw toestel. En daar kan New Phone Repair u bij helpen. De gekwalificeerde monteurs van New Phone Repair zijn hiervoor speciaal opgeleid. Komt u met uw defecte Nokia in een van de repairshops, dan kan de reparateur uw Nokia testen, de schade bepalen en met u bespreken hoeveel de Nokia reparatie u gaat kosten. Aan u de keus dan om uw Nokia te laten repareren of weer mee naar huis te nemen. In de praktijk blijkt echter dat de meeste klanten voor een Nokia reparatie gaan, de tarieven die New Phone Repair hanteert voor haar reparaties zijn zeer scherp geprijsd.

Nokia reparatie: door monteurs met vakkennis

De monteurs van New Phone Repair worden constant bijgeschoold in de techniek van het repareren. Zodra er een nieuw model of merk smartphone op de markt komt, leren zij hoe zij dit nieuwe model zo effectief mogelijk kunnen repareren met het meest moderne gereedschap. Zij proberen u niet een nieuwe Nokia aan te praten, zij vertellen u eerlijk hoe het met een bepaalde schade aan uw Nokia ervoor staat. Zij berekenen precies de kosten van repareren en vervangen van de beschadigde onderdelen, en weten u ook te vertellen hoe lang de reparatie aan uw Nokia zal gaan duren.

Zij herstellen alleen met originele Nokia onderdelen, het zijn kwalitatief hoogstaande reparaties, waarop New Phone Repair u dan ook 6 maanden garantie geeft.

Nokia reparatie: u kunt op deze herstelling wachten

New Phone Repair begrijpt dat u uw Nokia niet dagenlang wil missen, zij stellen zich in op spoedreparaties. Dat zijn reparaties aan uw Nokia waarop u kunt wachten.

Mocht uw Nokia dus disfunctioneren, kom naar een van de vestigingen van New Phone Repair en ervaar de klantvriendelijkheid en de service van het personeel. Zij nemen uw Nokia aan, testen het toestel en nemen met u de reparatie aan uw Nokia door. U wacht in de wachtkamer van de repairshop op uw Nokia herstelling en geniet daar ondertussen van een heerlijke kop koffie.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten