Het glas van uw LG Nexus 5 is gescheurd, is er iets op gevallen? gestoten? laten vallen? kortom kapot. Heel jammer, vooral als u een dagelijkse gebruiker bent van uw telefoon en veelvuldig met uw LG Nexus 5 informatie opzoekt op uw scherm. Er is maar een oplossing, een nieuw glas erop laten zetten door een vakkundig bedrijf, waar men ervaring heeft in dit soort telefoon reparaties.

U kunt naar New Phone Repair gaan, dan bent u in ieder geval verzekerd van een deskundig bedrijf, waar men met vakkennis telefoons repareert, waar men klantvriendelijk is en service verleent, ook na een telefoon reparatie. New Phone Repair heeft 5 repairshops, dus u kunt kiezen waar u naar toe gaat. En mocht u zelf niet persoonlijk langs een van de reparatiezaken willen gaan voor een telefoon reparatie, dan bieden zij u ook de service aan om uw telefoon op te sturen. Leest u hiervoor de informatie op de site.

Een nieuw glas op uw LG Nexus 5; klaar terwijl u wacht.

Een kapot glas is voor New Phone Repair een simpele telefoon reparatie, de monteurs hebben deze telefoon reparaties al talloze keren uitgevoerd en draaien hun hand hier niet voor om. Zij hebben ervaring in alle modellen telefoons van allerlei merken, dus ook in uw LG Nexus 5. En als het een glas reparatie betreft, dan liggen de originele glasonderdelen in de repairshops op voorraad.

Is het glas van uw LG Nexus 5 dus gebroken, gebarsten of gescheurd, dan kunt u meteen langskomen en plaatst het service team van New Phone Repair ter plekke een nieuw scherm op uw telefoon. U kunt hierop gewoon in de shop wachten. Het scherm is een origineel LG Nexus 5 exemplaar, daarom geeft New Phone Repair op deze glas reparatie 6 maanden garantie.

Uw LG Nexus 5: gerepareerd  met vakkennis

Bij New Phone Repair zijn de reparateurs goed opgeleid, klantvriendelijk, en service verlenend. Dat merkt u al meteen als u hen aan de telefoon krijgt of als u in de repairshop binnenkomt. Zij bespreken met u wat de schade aan uw telefoon is, nemen vóór de reparatie de prijs van de reparatie aan LG Nexus 5 met u door, en laten de keus aan u of u wel of niet met hen in zee gaat.

Zij proberen u nooit een nieuwe telefoon aan te praten, maar geven u eerlijk advies op al uw vragen met betrekking tot de reparatie van uw telefoon. New Phone Repair; een transparante repairshop!

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten