Bent u de eigenaar van een iPhone, van een ouder model of van de laatst uitgekomen iPhone 6s plus? En bent u tevreden over het iPhone systeem, u beheerst het hele systeem? Dan is het heel irritant als uw iPhone opeens kuren gaat vertonen. Heeft u al eens goed naar het iPhone glas gekeken, zit er soms ergens een ster, een scheur of een barst? Dan is het mogelijk dat er door die scheur vocht in uw iPhone is gekomen. En vocht is funest voor iedere telefoon. Vocht zorgt dat er roest op de onderdelen ontstaat, er kan kortsluiting optreden, dus beschadigingen in het inwendige van uw iPhone.

Dan is er geen andere oplossing dan snel een deskundig telefoon reparatie bedrijf te vinden waar uw iPhone gerepareerd kan worden. En dan zit u goed bij New Phone Repair. Daar werken alleen ervaren reparateurs , die de iPhone modellen door en door kennen. Ze hebben al talloze reparaties aan iPhones uitgevoerd, en weten precies hoe ze zo’n iPhone reparatie snel moeten uitvoeren.

Op iedere iPhone reparatie 6 maanden garantie

Het uitvallen van uw iPhone kan natuurlijk ook een andere reden hebben, misschien te lang in een te hete auto laten liggen, misschien laten vallen zonder glas breuk, maar wel een barst in de behuizing. Omdat u zo vaak met uw iPhone bezig bent, is de kans groot dat uw iPhone ook een keer defect raakt. En dan is het fijn dat het bij New Phone Repair mogelijk is om snel met uw iPhone langs te komen voor een spoed reparatie. Want u wilt uw iPhone vast niet lang missen in deze moderne tijd.

Komt u langs bij een van de New Phone Repair repairshops, dan test de monteur uw telefoon, en vertelt u precies wat de mankementen van uw iPhone zijn. Maar hij legt u ook precies uit hoe hij deze schade kan herstellen, welke onderdelen er vervangen moeten worden, of het systeem geupdated moet worden, en uiteraard ook wat de reparatie prijs gaat worden. Aan u de keus om deze reparatie uit te laten voeren. Laat u de reparatie echter wel uitvoeren dan bent u verzekerd van een deskundige herstelling, met originele materialen en een garantie van 6 maanden op de iPhone reparatie.

Een iPhone reparatie hoeft niet lang te duren

U wilt vast niet te veel tijd verspillen aan het wachten op een iPhone reparatie. Dat is ook helemaal niet nodig, want de meeste iPhone reparaties duren kort. Een nieuw scherm, andere behuizing of batterij erop zetten duurt slechts 30 minuten, de andere reparaties tegen de 3 kwartier. De monteur zal tevoren deze reparatietijd inschatten, en dan kunt u als u wilt in de wachtkamer op uw iPhone reparatie wachten. U kunt ook even elders gaan shoppen uiteraard. In de wachtkamer is het mogelijk  een lekkere gratis kop koffie op te drinken. Heeft u geen tijd om zelf uw iPhone te komen brengen, dan kunt u hem ook opsturen naar ons bedrijf.

Mocht u uw iPhone willen opsturen dan hanteren wij een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag).

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten