U bent de trotse bezitter van een HTC telefoon. Een HTC one, misschien model Desire, groot scherm of nog groter scherm? Maakt niet uit, u bent er zeer tevreden over en wilt uw HTC zo lang mogelijk houden. Al uw gegevens staan erop en u weet precies hoe uw HTC werkt. Ondanks dat u voorzichtig met uw HTC omgaat, kan het gebeuren dat hij toch defect raakt. Misschien niet eens uw eigen schuld. Maar hij moet  in ieder geval gerepareerd worden, want u wilt het liefst uw eigen HTC houden. Is het glas gebroken? Dan is dit op te lossen met een simpele glasvervanging, maar een waterschade reparatie is bijvoorbeeld ingewikkelder. Dat is meer dan een simpele vervangingsreparatie.

Hier moet echt een deskundige naar kijken, anders wordt de schade aan uw HTC groter en groter. Zo’n deskundige vindt u bij het reparatie adres New Phone Repair, met diverse vestigingen in België. Een bekwaam bedrijf, met deskundige medewerkers, die er alles aan doen om met de klant mee te denken en iedere HTC reparatie tot 100% tevredenheid uit te voeren.

HTC reparatie: alleen door professionele monteurs

Bij New Phone Repair werken alleen medewerkers, die hun certificaten gehaald hebben, zij zijn ervaren in het repareren van allerlei soorten smartphones. Zij zijn klantvriendelijk en ook vooral service verlenend. Dat hoort u al als u de medewerkers aan de telefoon krijgt, maar komt u in de repairshop van New Phone Repair dan zult u dit aan de lijve meemaken. En de service duurt ook voort na uw HTC reparatie, u krijgt namelijk 6 maanden garantie op uw HTC reparatie. En dat is meer dan andere reparatiebedrijven u geven. New Phone Repair geeft u die 6 maanden garantie omdat zij

  1. Werken met gediplomeerde reparateurs
  2. Zij repareren met originele HTC materialen
  3. Reparaties worden uitgevoerd met technisch hoogstaand gereedschap

HTC reparatie: na een half uurtje weer append naar buiten

Een reparatie aan uw HTC hoeft niet lang te duren, afhankelijk van de schade aan uw HTC. Maar een eenvoudige glasvervanging, accuwisseling, behuizingsvernieuwing duurt slechts een klein half uurtje. Andere reparaties kunnen langer duren, maar de gemiddelde tijd is zo ongeveer 3 kwartier. Die wachttijd kunt u gebruiken om in de wachtkamer een kop koffie te drinken, maar u kunt in de wachtkamer ook uw zakelijke bezigheden voortzetten op een tablet o.i.d.

New Phone Repair stelt haar klanten gratis wifi ter beschikking.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten