Uw telefoon is defect en u gaat twijfelen. Een nieuwe kopen of uw oude telefoon laten herstellen? U bent zeer gehecht aan uw telefoon, en u kent de instellingen van uw telefoon op uw duimpje.

Doorsnee genomen is het een stuk goedkoper om uw telefoon te laten herstellen dan meteen een nieuwe te kopen. Al uw vertrouwde instellingen blijven er bij een herstelling gewoon op staan en ook uw gegevens veranderen of beschadigen niet. U kunt uw foto’s, contacten en muziek etc. weer precies vinden.

Daarom is het altijd de moeite met een defect telefoontoestel eerst langs een van onze zaken in Antwerpen, Gent of Leuven te gaan en uw twijfel aan onze monteur voor te leggen.

Hij kan uw telefoon onderzoeken, een diagnose stellen en u precies inlichten wat de onkosten zullen zijn. Zo kunt u altijd zelf beslissen of u uw telefoon laat herstellen of dat u voor een nieuw model gaat. Aan u de keuze.

Uw telefoon laten herstellen met garantietelefoon reparatie

Mocht u kiezen voor een herstelling, dan zult u versteld staan van onze scherp concurrerende prijzen. En ook van de snelheid van onze telefoonherstellingen.

Onze monteurs werken dan ook met het meest up to date gereedschap. Voor een eenvoudige schermvervanging, een achterkantvervanging of een batterijvervanging hoeft u maar een klein half uurtje uit te trekken. Ook reparaties van software, geluid en microfoon duren niet veel langer.

De meest langdurige reparatie kan een vocht-of waterschade herstelling zijn. Als u namelijk water of wijn over uw toestel heeft laten vallen, en er zat al een minimaal barstje in scherm of achterkant, dan is de kans groot dat vocht uw toestel binnengeslopen is.

Door dit vocht kan er aan de binnenkant van uw toestel corrosie ontstaan. Deze corrosie tast langzamerhand alle onderdelen van uw telefoon aan en u zult merken dat een voor een de onderdelen van uw toestel uitvallen. Het is dus altijd zaak bij water- of vochtschade van uw telefoon snel naar een van onze zaken in Antwerpen, Leuven of Gent te komen.

Onze monteurs leggen uw telefoon dan in een bepaalde chemische vloeistof om uw toestel goed te reinigen en het weer vochtvrij te krijgen. Belangrijk is dus ook altijd goed te controleren of er geen barst of scheur in uw scherm of achterkant is ontstaan, als u uw telefoon per ongeluk hebt laten vallen.

Wij herstellen uw telefoon met originele onderdelen van het merk van uw telefoon, die onderdelen hebben wij in eigen voorraad. Omdat deze onderdelen origineel zijn en onze monteurs gecertificeerd zijn om telefoonherstellingen te doen, geven wij op elke telefoonherstelling 6 maanden garantie. Dit betekent dat u, als hetzelfde defect binnen 6 maanden terugkomt, zonder afspraak terug kunt komen voor een garantie herstelling.

Monteurs met vakkennis herstellen uw telefoon

Onze monteurs zijn vakkundig en zeer goed opgeleid. Zij weten alles van telefoonherstellingen. Constant worden zij bijgeschoold in nieuwe merken en modellen. Dit is ook nodig, want er komen steeds andere en nieuwere modellen telefoons op de markt. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar, en u hoeft in principe geen afspraak te maken, van te voren te bellen of te mailen. U kunt gewoon meteen langs komen als u twijfelt aan uw telefoon.

Bij al onze zaken zijn parkeerplaatsen, wij zijn goed bereikbaar. Wanneer u langskomt voor een herstelling, kunt u in onze wachtkamer wachten, onder het genot van een bakje koffie.

Ook stellen wij voor onze klanten gratis wifi ter beschikking. Zo kunt u uw bezigheden voortzetten op een eventueel ander toestel. New Phone Repair denkt altijd met u mee!

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten