Er zijn talloze merken smartphones, maar een van de meest bekende en een van de meest verkochte is het merk Samsung. Met heel veel verschillende modellen. En u bent in het bezit van een bepaald Samsung model, prima keuze. Maar ook Samsung smartphones hebben zwakke plekken, meestal het scherm. Schermbeschadigingen zijn de meest voorkomende mankementen aan smartphones. Dat is ook logisch, want een scherm kan breken, butsen of barsten bij een val- of stootpartij. En daar kan geen enkel merk telefoon tegen.

Natuurlijk kunnen er ook andere defecten optreden aan uw Samsung toestel, hoe zuinig u ook bent, want u gebruikt waarschijnlijk uw Samsung de hele dag, net zoals de meeste mensen in deze tijd.

Voor alle mankementen aan uw Samsung, schermscheuring of andere schade, kunt u maar het beste snel een repairshop voor Samsung smartphones zoeken om uw toestel snel te laten herstellen. En een goede keuze voor zo’n hersteldienst is New Phone Repair, met meerdere vestigingen in België.

Hersteldienst Samsung: reparaties met garantie

New Phone Repair heeft o.a. vestingen in Antwerpen, Gent Brugge en Leuven en zij werken al lange tijd met o.a. het merk Samsung. De monteurs hebben de nodige trainingen achter de rug om een Samsung tot in de puntjes te herstellen. Zij repareren met originele Samsung onderdelen en met het meest moderne gereedschap. Om deze 3 redenen:

  1. Originele Samsung onderdelen
  2. Modern gereedschap
  3. Gecertificeerde monteurs

geeft New Phone Repair u dan ook op iedere Samsung reparatie 6 maanden garantie.

Voor een Samsung hersteldienst: New Phone Repair

Hoe gaan wij te werk? Wel, u brengt uw defecte Samsung naar een van onze repairshops of u maakt gebruik van onze “opstuurservice”. Het afgeven is simpel, zonder eerst te bellen of mailen kunt u bij ons terecht, 6 dagen per week. U kunt bij onze vestigingen vrij parkeren voor de deur. Op praktisch alle Samsung hersteldiensten kunt u wachten. In onze wachtkamer kunt u genieten van een kop koffie en gebruik maken van onze gratis wifi. Onze deskundige reparateurs testen dan uw Samsung en vervangen de beschadigde onderdelen.

Wilt u gebruikmaken van onze opstuur service? Leest u a.u.b. hiervoor het stappenplan op onze site. Is er nog iets onduidelijk of heeft u nog vragen over onze service? Contacteer ons.

 

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten