Heeft u een probleem met uw gsm? New Phone Repair is de zaak waar u met uw defecte gsm 6 dagen per week voor reparatie langs kunt komen.

Wij hebben zaken in Antwerpen, Gent en Leuven. Of het nu gaat om een gescheurd scherm, software problemen of defect geluid? New Phone Repair is het uitgekozen adres om dit probleem op te laten lossen. Wij gaan er van uit dat u niet op problemen met u gsm zit te wachten, in deze moderne tijd kunt u uw gsm niet voor langere tijd missen. U wilt ten alle tijden bereikbaar blijven voor uw sociale contacten.

Wij onderzoeken uw gsm op het defect, en binnen 1 uur weten we meestal wat voor reparatie uw gsm nodig heeft. We bespreken met u de onkosten, en het is aan u of u uw gsm ter reparatie aan ons aanbiedt. Wilt u eerst liever ons op afstand horen dan kunt u een mail sturen of bellen.

Voor vervanging van onderdelen zoals scherm, accu of achterkant bent u slechts een half uurtje kwijt. Onze werknemers staan tijdens onze openingsuren altijd voor u paraat. Geen probleem is te gek bij New Phone Repair!

GSM reparatie: ook voor vocht- en waterschade

Is uw gsm in de toilet gevallen? Heeft u met uw gsm gesport en is er zweet opgekomen? Is er per ongeluk een glas drinken over uw gsm gevallen? Als dat zo is kan het nare gevolgen hebben voor de gsm. Bij aanraking van vocht ontstaat er corrosie in de gsm en dit zorgt ervoor dat sommige functies van de gsm uitvallen of niet meer functioneren zoals het zou moeten. Meestal gsm reparatiemerkt u niets van vochtschade als het net is gebeurd maar de problemen komen later. Ineens kan het geluid uitvallen of opeens laadt de gsm niet meer op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren na vocht- en waterschade. Ongeveer 75% van de reparaties die met waterschade te maken hebben kunnen we in de gsm reparatie winkel New Phone Repair oplossen.

GSM reparatie: scherp concurrerende prijzen met garantie

Wij werken alleen met goed opgeleide professionele monteurs. Elke gsm die bij ons binnenkomt onderzoeken zij grondig op defecten die het gebruik van de gsm beperken, zoals een kapotte batterij , geluidsproblemen, niet werkende software of breukproblemen.

Omdat onze monteurs constant opgeleid worden op het gebied van gsm reparaties, weten zij na een onderzoek bijna altijd wat het probleem van uw gsm is. Zij bespreken met u wat de schade van de gsm is en berekenen de onkosten voor de gsm reparatie.

Mocht u ervoor kiezen om de gsm reparatie aan ons toe te vertrouwen, dan trekken we de onderzoekskosten af van de reparatiekosten.

Zo weet u altijd waar u aan toe bent. New Phone Repair staat voor transparantie! Om onze reparaties meer kracht bij te zetten geven wij 6 maanden garantie op alle gsm reparaties.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten