Is uw telefoon beschadigd? Werken een aantal onderdelen niet meer? Is uw scherm gebroken of ligt de achterkant aan 1000 stukjes? Laadt uw accu niet meer op of loopt hij juist supersnel leeg? Begrijpt u niet waar uw contacten gebleven zijn of uw gedownloade muziek?
U wilt graag weer op uw oude vertrouwde manier met uw telefoon omgaan, dus bent u op zoek naar een reparatiespecialist in de omgeving van Gent. Dan bent u aan het juiste adres voor uw telefoon reparatie bij New Phone Repair. Zij hebben zaken in Gent, Antwerpen en Leuven, met goede parkeerplaatsen, de zaken zijn goed bereikbaar voor u.

Of wilt u eigenlijk niet persoonlijk langs een reparatiezaak gaan, maar liever uw telefoon opsturen voor een reparatie? Bij New Phone Repair is dat mogelijk. Als u hiervan gebruik wilt maken, moet u het stappenplan hanteren, welke beschreven staat op de site van new Phone Repair te Gent.

Wij werken enkel met gediplomeerde monteurs aan uw telefoonreparatie in Gent

In onze vestiging in Gent kunt u zonder afspraak binnenstappen om uw telefoon te laten repareren. U hoeft geen afspraak te maken of van te voren te bellen of te mailen. Onze monteurs staan per direct voor uw klaar in onze vestiging in Gent. Zij zijn 6 dagen per week aanwezig om uw defecte telefoon te onderzoeken, waarom deze niet meer functioneert zoals u gewend was.telefoon reparatie Gent

Zij vervangen razendsnel uw gescheurde scherm, uw gebroken achterkant of versleten accu. New Phone Repair neemt alleen gediplomeerde reparateurs in dienst, vakkennis staat hoog in het vaandel. Daarnaast worden de reparateurs regelmatig bijgeschoold in het hanteren van de nieuwste tools omtrent telefoonreparaties. New Phone Repair hanteert een “klaar terwijl u wacht service” voor uw telefoonreparatie.

Dit betekent dat u tijdens de reparatie van uw telefoon kunt blijven wachten in de wachtkamer van onze vestiging in Gent. U kunt genietenen van een drankje of een kopje koffie tijdens de reparatie en tijdens het wachten de nieuwste gadgets en accessoires op telefoongebied bekijken.

Ook kunt u gebruik maken van gratis wifi in onze zaak te Gent, zodat u in de gelegenheid blijft uw sociale contacten normaal voort te zetten.

Ook voor waterschade reparaties gaat u naar New Phone Repair in Gent.

Als enige in België voeren wij moederbord reparaties uit bij telefoons met waterschade. Wij micro solderen en reflowen uw toestel en 90% van de schade gevallen kunnen wij repareren.

Wij zijn daarin gespecialiseerd. Wij halen uw toestel volledig uit elkaar en geven uw moederbord een waterschade behandeling. Onze technici bekijken dan onderdeel voor onderdeel welke defect zijn geraakt door de oxidatie, welke voort is gekomen door het vocht wat in uw telefoon is geslopen.

De diagnose die hieruit volgt, het onkostenplaatje en de te verwachten reparatietijd nemen zij met u door, en aan u is dan de keuze om uw toestel te laten repareren. De klant is koning bij New Phone Repair in Gent.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten