Heeft u pech met uw telefoon gehad? Laten vallen, meegewassen in wasmachine, een flinke regenbui erover, of wilde u zelf uw software uploaden en is het mislukt?

Kunt u uw contacten niet meer vinden of heeft u opeens geen bereik meer? Allemaal heel frustrerend en u wilt gewoon dat uw telefoon weer zo snel mogelijk als vroeger werkt.

Dan is er maar één oplossing. Zo snel mogelijk naar onze reparatie zaak in Antwerpen komen, en uw telefoon laten onderzoeken door een van onze reparateurs.telefoon reparatie Antwerpen

Onze vestiging in Antwerpen is gemakkelijk te bereiken, wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Ons reparatieteam staat 6 dagen per week klaar in Antwerpen om u te ontvangen.

Schroom niet om de telefoon op te pakken en ons te bellen omtrent eventuele reparatievragen. Maar u kunt ook meteen in de auto stappen zonder afspraak te maken.

Uw telefoonreparatie in Antwerpen : altijd met originele onderdelen.

De meeste onderdelen voor een telefoon reparatie hebben wij op voorraad in Antwerpen. Wij gebruiken zoveel mogelijk originele onderdelen, als die nog in de handel zijn.

Onze monteurs zijn mensen met vakkennis en vak liefde. Zij bekijken uw telefoon, maken hem eventueel open, controleren het functioneren van alle onderdelen en bespreken met u hun diagnose. Zij laten u ook het kostenplaatje zien en vertellen hoelang de reparatie van uw telefoon gaat duren.

Gaat het om een simpele vervanging van een scherm, een accu of een achterkant, dan kunt u op deze reparatie gewoon in onze zaak in Antwerpen blijven wachten. Wij bieden u een lekkere kop koffie aan en tevens is er gratis wifi voor onze klanten. Dan kunt u uw bezigheden en sociale contacten gewoon in onze wachtkamer voortzetten. Wij werken met eerlijk concurrerende tarieven, tarieven die gekoppeld zijn aan de vervangende onderdelen. Indien uw waterschade heeft aan uw telefoon kunnen wij dit in 90% van de gevallen repareren.

Wij beschikken over de juiste apparatuur en expertise om dit vakkundig voor u op te lossen. Heeft u waterschade aan uw toestel, dan is ons advies: zet het toestel onmiddellijk uit en kom zo snel mogelijk naar onze shop in Antwerpen om het te laten onderzoeken.

Door vocht in uw toestel kan er corrosie (= roest) op gaan treden en deze corrosie kan alle onderdelen aan gaan tasten. Hoe langer u dus met een waterschadetoestel wacht, hoe hoger de onkosten kunnen worden.

In onze zaak te Antwerpen werken alleen gecertificeerde monteurs aan uw telefoonreparatie.

Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben hart voor de zaak. Zij volgen bijscholingen in reparaties van nieuwere modellen en merken telefoons, zo blijven zij prima op de hoogte van de modernste reparatietechnieken. Omdat wij werken met originele onderdelen van alle merken telefoons, durven wij hier ook 6 maanden garantie op te geven.

Komt hetzelfde defect dus binnen 6 maanden terug na uw reparatie, dan kunt u gewoon terugkomen naar onze zaak in Antwerpen en krijgt u een nieuwe garantiereparatie aan uw telefoon.

Heeft u door uw drukke bezigheden geen tijd om persoonlijk langs onze repairshop in Antwerpen te komen, dan kunt u uw telefoon ook naar onze zaak opsturen. Wij hebben hiervoor een stappenplan op de site gezet.

Voordat u uw telefoon opstuurt naar New Phone Repair te Antwerpen, moet u het toestel wel eerst digitaal aanmelden.

Telefoonreparatie

beoordeling

van gebaseerd op reviews

Lees onze beoordelingen op Kiyoh.nl
AntwerpenGentSchoten